Stuij & van Dijk Makelaardij
0184 - 630 650info@stuijenvandijk.nl
Volg ons op social media!

Woning Verkopen

Woningen

Informatie voor het verkooptraject van uw woning!

U wilt uw huis verkopen. Op het moment dat u het besluit heeft genomen, komt er veel op u af. Welke prijs kunt u voor uw woning vragen? Hoelang duurt de verkoop? Wat kunnen wij voor u betekenen? Hier vindt u heldere informatie over het verkooptraject van uw woning.

Stuij & van Dijk  beschikt over de juiste ervaring, expertise en lokale kennis om u deskundig terzijde te staan bij de verkoop van uw huis. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke makelaar die u gedurende het hele proces begeleid.

Woningen

Verkooptraject

De eerste stap bij de verkoop van uw woning is het vaststellen van de vraagprijs. U maakt hiervoor een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Op basis van de eigenschappen van uw woning adviseert onze makelaar een vraagprijs. Het is natuurlijk aan u om de definitieve vraagprijs vast te stellen. Stuij & van Dijk  kan u ook van advies voorzien om de marktwaarde van uw huis te verhogen of om uw huis beter verkoopbaar te maken.

Er zijn verschillende manieren om uw woning onder de aandacht te brengen. Als u via Stuij & van Dijk uw huis verkoopt, wordt uw huis in ieder geval geplaatst op deze website, Facebook, Instagram en Funda. In onderling overleg maakt u afspraken hoe uw huis verder onder de aandacht wordt gebracht, bijvoorbeeld door middel van professionele foto’s en video’s. U kunt een verkoopbord in de tuin plaatsen of een raamposter ophangen. Voor bezichtigingen maakt uw makelaar een afspraak op een moment dat het u uitkomt. De makelaar leidt de koper door uw woning.

Woning verkopen? Stuij & Van Dijk Makelaardij staat voor je klaar
    Cart