0184 - 630 650info@stuijenvandijk.nl
Volg ons op social media!

Verzekeren

Verzekeren

Van Dijk Verzekeringen

Of het nu om uw auto, inboedel of caravan gaat, breng uw verzekeringen onder bij Van Dijk Verzekeringen. Het scheelt u aanmerkelijk in tijd, rompslomp en uiteraard ook in de kosten. Zo bieden wij de beste verzekering voor uw auto, zowel qua voorwaarden als prijs. Het zogenaamde ‘woonpakket’ is volledig afgestemd op uw wensen. Ook in een ander specialisme, de uitvaartzorgverzekering, zijn er allerlei varianten denkbaar.

En wat spaarbeleggingsverzekeringen aangaat beschikken we eveneens over de nodige know-how. In geval van schade, regelen we de afwikkeling het liefst bij u thuis. Elke twee jaar komen we overigens bij u langs om het hele pakket nog eens door te nemen en eventueel aan te passen aan de veranderde omstandigheden.

Verzekeringen

Waarom moet u zich verzekeren?

De vraag is makkelijker dan het antwoord. Er zijn een aantal verzekeringen die verplicht zijn.

De basis zorgverzekering is bijvoorbeeld verplicht voor iedereen in Nederland. Iedereen heeft namelijk recht op een minimaal niveau aan zorg.  Deze basis zorgverzekering is uit te breiden met een verschillende aanvullende dekkingen, maar dat is niet verplicht.

Eigenaren van een woning waar een hypotheek aan verbonden is, zijn verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Indien uw woning afbrandt, dan loopt uw hypothecaire verplichting gewoon door, terwijl er geen onderpand meer is.

Lees meer

    Cart