0184 - 630 650info@stuijenvandijk.nl
Volg ons op social media!

Woning Aankopen

Woningen

Een geschikte woning zoeken

Uw persoonlijke makelaar van Stuij & van Dijk brengt graag uw wensen in kaart. Wat voor soort woning zoekt u? In welke regio wilt u wonen? En hoeveel wilt en kunt u uitgeven? Onze medewerkers zoeken voor u een woning die voldoet aan uw wensen. Zodra u een woning heeft gevonden die aan uw eisen voldoet, ontvangt u voldoende informatie om te beoordelen of u de woning wilt bezichtigen. Wenst u dat wij direct voor u op zoek gaan? Schrijf u nu in voor onze zoekservice, wist u trouwens dat wij voor u tevens het aanbod van onze collega-makelaars doorzoeken?

WONING AANKOPEN

Wij staan u bij

Stuij & van Dijk maakt een afspraak voor een bezichtiging op een tijdstip dat u uitkomt. Uw makelaar gaat met u mee om het pand grondig te bekijken. U kunt u concentreren op de sfeer van de woning. De makelaar beoordeelt het onderhoud van de woning, de buurt, de voorzieningen in de omgeving en andere belangrijke aspecten. Op basis van al deze factoren geeft de makelaar u een betrouwbaar oordeel over de vraagprijs.

Als u heeft besloten om een woning te kopen, vraagt Stuij & van Dijk  bij de verkopende partij na welke biedingprocedure wordt gehanteerd. U maakt met uw makelaar duidelijke afspraken over de onderhandeling. De makelaar doet uit uw naam een bod en ontvangt eventueel een tegenbod. Natuurlijk wordt u steeds op de hoogte gehouden van het verloop van de onderhandelingen. Als u akkoord gaat met het uiteindelijke bod, zorgt uw makelaar ervoor dat de koop verder netjes wordt afgehandeld. Uiteraard nemen wij het koopcontract uitgebreid met u door. Bij de notaris vindt de uiteindelijke overdracht van de woning plaats.

Woning aankopen? Laat Stuij & Van Dijk Makelaardij je helpen
    Cart