0184 - 630 650info@stuijenvandijk.nl
Volg ons op social media!

Lijnbaan 5 - Stuij & van Dijk

Lijnbaan 5

 310.000

Midden in het gezellige dorp Giessenburg staat deze vrijwel COMPLEET GERENOVEERDE en UITGEBOUWDE tussenwoning.

Lijnbaan 5
3381 AS
Giessenburg
Tussenwoning
In overleg
Geïnteresseerd in deze woning?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Extra informatie

Aantal kamers

4

Badkamers

1

Slaapkamers

3

Inhoud

300 m³

Woonopp.

86 m²

Perceelopp.

165 m²

Bouwjaar

1960

Toiletten

2

Tuin

ja

Lijnbaan 5

Midden in het gezellige dorp Giessenburg staat deze vrijwel COMPLEET GERENOVEERDE en UITGEBOUWDE tussenwoning. De woning telt 3 slaapkamers en m.u.v. het beneden toilet is werkelijk alles in 2021 / 2022 vernieuwd. De diepe achtertuin heeft een ligging op het zonnige zuidoosten en biedt een gezellige overkapping cq. open buitenverblijf. Er is altijd wel een plekje waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten.

INDELING

Begane grond:
De entree vindt plaats in de hal met de toiletruimte v.v. zwevend toilet, garderoberuimte, de beklede trapgang naar de 1ste etage, radiatormeubel en de praktische trap-/meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Door de mooie barndeur komt u in de woonkamer met zonnescreen aan de voorzijde. Bij de verbouwing is de toenmalige keuken bij de woonkamer gevoegd waardoor er een ruime L-vormige woonkamer is ontstaan met twee openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. De buitengevel is doorgebroken en er is een uitbouw geplaatst met open keuken in parallelopstelling. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: een combimagnetron, een elektrische kookplaat met afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Hiernaast biedt de keuken een tuindeur en voldoende opbergmogelijkheden in de laden en kastjes. De bijkeuken is d.m.v. een barndeur gescheiden van de keuken, hier is tevens de wasmachine aansluiting. Alle vloeren, wanden, leidingen en de elektriciteit zijn vernieuwd. Dit geldt ook voor de plafonds waarbij tevens over de gehele begane grond inbouwspots zijn aangebracht, tevens zijn er nieuwe radiatoren geplaatst.

1ste etage:
Overloop met vlizotrap naar de zolderruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met airconditioning en inbouwkast achter de schuifwand. Ook vindt u hier de tweede slaapkamer welke eveneens een inbouwkast heeft. Beide slaapkamers zijn in 2020 v.v. rolluiken. Aan de voorzijde zijn de 3de slaapkamer en de compleet gerenoveerde badkamer gesitueerd, welke is v.v. douchegelegenheid, wasmeubel en 2de toilet. Ook op deze etage zijn alle vloeren, wanden, plafonds en de elektriciteit vernieuwd. Daarnaast zijn in alle slaapkamers nieuwe vensterbanken en kozijnen met HR++ glas geplaatst.

Zolderetage:
De zolderruimte is in 2022 geïsoleerd en afgetimmerd, voorzien van nieuwe vloerbedekking en biedt de cv-installatie en bergruimte achter de knieschotten. Deze verdieping is te bereiken via een vlizotrap.

Voortuin:
De ca. 5 meter diepe voortuin is niet vergeten bij de verbouwing, zo zijn er vaste plantenborders met siergras op de onderhoudsvriendelijke grindvlakken geplaatst. De buitentegels, gelegd in wildverband brengt u naar de entree van de woning

Achtertuin:
Nog zo’n pareltje wat compleet onder handen is genomen, de op het zuidoost gelegen ca 16 meter diepe achtertuin! Zo zijn de keuken en de bijkeuken aan de buitenzijde geheel geïsoleerd en afgetimmerd met houten, gebeitste delen en is aan de buitenzijde van de bijkeuken een vorstvrije buitenkraan aangebracht. Het middengedeelte van de tuin bestaat uit een grasgedeelte, tegels, siergrind en een riante vaste border met diverse beplating. Achter in de tuin is in 2022 een gezellige overkapping / open buitenverblijf geplaatst op een strakke betongestorte ondergrond waar uren ontspanning gegarandeerd is. De overkapping is voorzien van inbouwspots, elektriciteitspunten en de achterom.

Algemeen:
– De woning is gelegen op eigen grond.
– M.u.v. het toiletraam en het raam in de bijkeuken is de gehele woning voorzien van HR++ / dubbel glas.
– De woning heeft een in augustus 2020 geregistreerd energielabel E. Hierna heeft de renovatie met energiebesparende voorzieningen plaatsgevonden welke een aanzienlijk beter energielabel oplevert.
– De woning is in 2022 aan de buitenzijde geschilderd.

Bekijk hier de brochure

Voor meer informatie.

Locatie:

ame>
    Cart